Friss információk

Középiskolás E-sport Triatlon II. forduló

img
máj
04

Hamarosan indul a második fordulója versenyünknek. Mivel az előző forduló tapasztalatait összegeznünk kell, ezért picit még várni kell a részletes információkra. De amit tudunk, azt már most kitesszük számotokra!

Az első fontos információ, hogy a hivatalos jelentkezési időszak: 2019.05.08-tól 2019. 05.18-ig tart. Így igyekeznetek kell, hogy le ne maradjatok róla!

A verseny menete:

A sikeres regisztráció után egy versenyszervező felületen látjátok majd a kiírt mérkőzéseket egyenes ágon, alsó ággal. Az ellenféllel egyeztetve egy megadott intervallumon belül le kell játszanotok a mérkőzést, így nem kötjük fix időpontokhoz a meccseket. Erről persze bővebb tájékoztató, és tutorial videó is lesz.

Ha lejátszottátok a meccset, a vesztes csapat lekerül egy alsó ágra, ahol még van esélye bekerülni a legjobbak közé. Ha nem sikerül lejátszani a meccset, mindkét csapat kiesik a versenyből.

Az egyeneság végére maradt első, második és harmadik helyezett csapat jut be a Lupa tavi 4 napos rendezvényre.

A meccseket a top 8 csapat meccseitől közvetítjük.

A verseny díjai:

Érdemes ringbe szállni, hiszen az összdíjazás több, mint 4 millió Forint. A helyszínen 4 napon keresztül olyan szórakoztató és kihívást jelentő feladatokban vehetnek részt, melyeket most próbálhatnak ki először. Amellett, hogy az iskolájuk számára nyerhetnek tanterem felújításra pénzt, sok értékes ajándékkal lesznek gazdagabbak a csapatok. A rendezvény nagy publicitása miatt, akár hivatalos e-sport csapatba is bejuthatnak a résztvevők.

A részvétel feltételei:

  • Egy középiskolából játékonként két csapat jelentkezhet.
  • A csapat egy középiskolát képvisel, még akkor is, ha más középiskolákból van csere játékosuk. A cserejátékosok iskoláját nem tudjuk jutalmazni.
  • A csapat 5 tagból és 2 cserejátékosból kell, hogy álljon.
  • A teljes csapatlétszámban 3 külsős tanuló megengedett, de adott játékban csak 4 belső tag és egy külső tag felállással játszhatnak a csapatok.
  • A cserék felhasználása nincs korlátozva
  • 14. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek, a Counter Strike játékra szülői beleegyező nyilatkozat is szükséges.
  • A versenyszabályzatok betartása kötelező minden csapat számára!

Előjelentkezést el érhetitek a főoldalon! Bővebb információ hamarosan!

Tovább az eszköztárra